KÄNN PEPP

Tar mig i kragen. Ångrar alla ledsna blogginlägg som bara bubblar ut idag. Jag blir inte mindre ensam genom att ligga i soffan i pjamas hela dagen. Så jag tog mig i kragen och bjöd hit lite vänner för att ha lite mys. Det ska bli underbart att umgås med folk som faktiskt bryr sig om en (klara bara myser idag..... men jag älskar dig ändå!!) Bytte om till andra mysis kläder och städade i ordning i min ungkarlslya, (haha). Startade även diskmaskinen i brist på tallrikar. Glas har jag fullt av vilket betyder att jag ätit mer än vad jag har druckit och jag har i princip inte ätit någonting i helgen. Har ju inte gjort av med någon energi vilket resulterar i att det inte behövs särskilt mycket mat.
Nu känner jag att jag babblar på massa skit som egentligen är helt ovesentligt för er läsare att läsa. Men ni har förmodligen läst igenom allting i och med att ni läser det här så så himla ointressant kan det inte vara ;-)
Jag måste inse att jag inte är ensam. Jag är inte ensam. Jag har en hel drös med vänner. Vänner från förr, vänner från nu och vänner man fortfarande håller på att lära känna. Jag är ingen ensam person. Jag har bara varit så van vid att ha någon att ringa hela tiden, men det jag anser vara positivt med att inte ha någon att ringa längre är ju att mamma inte kommer behöva betala höga telefonräkningar längre iallafall.
Nu ska jag sluta babbla och dricka lite cola och chilla livet. För livet chillar med mig.
LE! även om det inte gör ditt liv bättre så får det det att kännas så, för en liten stund.
| | Kommentera |
Upp