Veckoresumé

I söndags åkte jag med mamma och pappa hem från Halmstad efter häng med Stina ute. Kom hem, åt tacos och bara myste. På måndagen var jag hos farmor och hjälpte henne med lite ärenden innan jag åkte till Klara för häng. Vi träffade Erica och Johanna. Kul! På tisdagen åkte jag och Erica upp till Stockholm för Justin, filmen finns i det nedre inlägget. På onsdagen gick vi på slottet och gottade oss med en god lunch på en fin uteservering. Åkte sedan hem till Smålandsstenar igen. Kom hem runt 2230 så däckade nästan direkt. I torsdags var det dax att ta tåget hit igen för att ha skola. Pluggade på tentan, gick och la mig. Vaknade av att det plingade på dörren och där står Jonas och Fille. Lagom kul. De hade druckit några glas för mycket och jag skulle upp och ha tenta om bara några timmar. Men var trevlig sålänge jag kunde innan jag var tvungen att sova igen. 
 
I fredags skrev jag tenta, vet inte riktigt hur den gick, men håller tummarna. Kom hem och lagade mat. La mig i soffan och degade, kände mig konstig så tog feber. Det visade sig vara 39 graders feber. 
 
Jag har varit sängliggandes sens dess typ, var ute en sväng igår med Stina och co. Nu är febern borta och jag ska göra mig iordning. Får se om jag städar idag... eller imorgon....
 
Är ju ledig imorgon också ;)
 
Skittråkigt inlägg, men enjoy ;)
| | Kommentera |
Upp